WARUNG PADI

WARUNG PADI authentiek Indonesische smaken!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1096 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Warung Padi. Meer weten? Ontdek meer

5 aug 2022 om 20:13 De sate was niet heel lekker pindasaus erop was dik. Rendjang was droog en beetje zwart. Nasi en bami waren prima
7 jul 2022 om 22:23 They forgot a dish :( Food is delicious :) Delivery perfect on time :
1 jul 2022 om 20:16 Always wonderfully tasty food! Highly recommend:)
19 jun 2022 om 18:10 Always top but today I had a mistake in my order ..one of the topping was incorrect … … for the rest always lekker !
13 jun 2022 om 20:03 Niet vies maar ook niet zo lekker als voorgaande keren. Mihoen was mierzoet en stukken waren aangebrand. Lemper was super lekker!!! Kipsate was ok..
11 jun 2022 om 19:25 heerlijk gegeten helaas wat te weinig besteld volgende keer grotere bestelling plaatsen ik wilde de maaltijd liefst wat later bezorgd krijgen maar het restaurant ws telefonisch niet bereikbaar en zo werd het toch nog vroeg bezorgd
5 jun 2022 om 21:30 Het eten was heerlijk, alleen ik had graag meer groente gewild en minder van het basisgerecht (mihoen, nasi of bami). Verder duurde het een beetje lang voordat het bezorgd werd (bijna 60 min)
10 mei 2022 om 20:22 Vlees was taai niet goed gaar Rijst droog niet vers Jammer ,niet voor herhaling vatbaar
8 mei 2022 om 21:30 WAARDELOOS! eten was volgens mij van eergister!! Waarom was de satésaus hard? eten plakte helemaal aan elkaar. Bami was hard en elastische. Kant en klare gevangenis eten.. kon het geld beter weggooien want dat heb ik ook met het eten gedaan
4 mei 2022 om 22:04 Op de side 28 thuisbezorgd 36 euro ? Hoe dan
21 apr 2022 om 10:19 Prima eten. Ik had pittig besteld en voor mij had het wel wat pittiger mogen zijn.
17 apr 2022 om 12:44 Het eten is goed van smaak Beetje teleurgesteld door de hoeveelheid die k ontvangen had Heel weinig groente en vlees gekregen